3D Projektovanje

3D projektovanje je proces koji prethodi kreiranju računarskog 3D modela željenog proizvoda, primenom savremenih softvera i alata koji ubrzavaju proces razvoja i realizacije Vaše ideje.

Pod 3D projektovanjem, smatra se razvoj proizvoda, mašine ili alata od ideje do kreiranja CAD modela koji je spreman za upotrebu i dalju eksploataciju. Proces je složen, ali uz planiranje, pripremu, istraživanje, analiziranje i testiranje, može da skrati put do realizacije krajnjeg proizvoda, a samim tim i smanji njegovu cenu.

Od Vas prikupljamo što je više moguće informacija i ograničenja od kojih zavisi krajnji proizvod. To može biti maksimlana dozvoljena težina, gabaritne dimenzije, serijska ili pojedinačna proizvodnja kao i materijali koje je potrebno koristiti prilikom izrade. Od svih dobijenih informacija, na papiru se skiciraju i predstavljaju idejna rešenja, predlaže se nekoliko različitih rešenja od kojih će se jedno odabrati i realizovati.

U ovoj fazi vršimo neophodne proračune aktuatora, senzora, materijala, spojeva, zupčanika, ležajeva i ostalih mašinskih elemenata i sklopova kako bismo Vaš proizvod maksimalno optimizovali. Proračunima garantujemo da će realizovan proizvod odgovarati zadatim zahtevima i ograničenjima.

 

Oblasti u kojima radimo

Potrebno Vam je 3D projektovanje?

Pošaljite nam upit i u najkraćem roku dobićete odgovor.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.